sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Rakas Joulupukki...



Rakas Joulupukki olen ollut tosi kiltti!
Mamman joululahjahaaveisiin kuuluu ennen kaikkea perheen yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja lepoa..
Joo niin varmaan! Tottakai niitäkin, mutta kai sitä itsekin saa  jotain toivoa vaikka onkin aikuinen, jotain tylsän varmaa, tarpeellista ja mustavalkoista? Emmä kyllä tiedä kuka niitä toiveita kuuntelee mieheni ja äitini lisäksi, mutta näistä kaikista söpöyksistä haaveilen.
En ole koskaan omistanut vilttiä mikä oikeasti lämmittää, mutta nyt olen saanut pakkomielteen kunnon villahuovasta kivalla kuosilla, kai tämäkin on sitten joku kriisi? Kokojan tarve pysyä lämpimänä ja mua vähän hirvittää ne tulevat pakkaset näillä tekokuituhärpäkkeillä...sitä paitsi viltin alla olisi mukavaa lukea vaikkapa DEKO-lehtiä kuukaudesta toiseen, sitten ne voisi sen jälkeen säilöä Varpusen hauskoihin isoihin pussukoihin. .

 



Rakas Joulupukki, Valo on vielä niin pikkuinen ettei osaa itse toivoa kaikkea turhaa krääsää, joten äitinä olen valtuutettu toivomaan hänen puolestaan (vielä kun voi/saa). Ja  vaikka luulenkin että aattona ne joulupaperit, lahjanarut ja kortit ovat mielenkiintoisempia kun itse paketin sisältö, tein kuitenkin kollaasin kivoista ja tarpeellisista asioista.
Jäbä tykkää kovasti kuunnella ja katsoa kuvia kun luetaan sängyssä päikkäri- ja iltasatua, ja muumit toimivat parhaiten. Isot kuvat ja sopivasti tekstiä! Kirjat on aina tervetulleita.
Kirppiksiltä olen löytänyt Valolle hyviä marimekon ja Polarn o Pyretin yökkäreitä ja todennut ne laadukkaiksi ja hyvin istuviksi, joten sellaiselle uudelle on enemmän kun tarvetta, koska edelliset alkavat jäädä pieniksi. Leluja alkaa olemaan noin pienelle miehelle aivan riittämiin, mutta koska meillä tykätään kokata paljon mamman ja isin kanssa keittiössä ja valitettavasti oikealla ruoalla ei saa leikkiä, niin lasten leikkiruoka ja keittiötavarat ois pop! Oi, ja niitäkin on kyllä kaikkia niin herkullisen näköisiä että tekisi oikeasti mieli maistaa.
Lasten vaatteissa tällä hetkellä miellyttää raidat, musta, graafiset kuviot ja leikkimielisyys.
 
 
 

6 kommenttia:

  1. Voih, mun toivelistalla on myöskin nuo puhelimen suojakuoret! (se toivelista tais vahingossa lähteä miehen sähköpostiin eikä pukille;)) hyvä tietää, että Popilla ja Marimekolla on hyviä yöpukuja, kun vielä sellainen meiltä puuttuu, kiitos vinkistä! Ja nuo Valon toiveiden musta-valko-keltaiset sukkikset, iiks, niin mageet!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuoret on kyllä must ja Kiva kun oli apua yökkäriasiassa ;)

      Poista
  2. Oih, sullahan on ihana toivelista!

    VastaaPoista
  3. Mun toivelistalla on kans tuo sama huopa, laukku ja puhelimen kuoret :D

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!