torstai 15. marraskuuta 2012

Nyt ne tulivat!

 
 
Nuo taivaalliset tossut! En voi olla muuta kuin tyytyväinen tähän ostokseeni, sillä paketin avaamisen jälkeen ne ovat olleet meillä käytössä kotona tauotta ja puistossa kun leikitään sisällä. Jo aamulla herätessään jäbä hakee tossut, ne vetästään heti jalkaan eikä varpaatkaan ole kokoajan jäässä. Pienen varren ansiosta ne pysyvät hyvin jalassa kovassakin menossa ja kumipohja estää liukastelut.  Pohjassa on pieniä reikiä tossun hengittävyyden takaamiseksi ja pieniä kumi"piikkejä" liukuesteenä.
Kuosiksi valitsin mahdollisimman monien vaatteiden kanssa yhteen sopivat mustat joissa on erivärisiä palloja ja kokopäihkäilykin osoittautui oikeaksi, sillä vaikka tilaa jääkin reilu sentti, niin ei mitenkään haittaa kävelyä ja kasvuvaraakin on hitusen. Valon jalka on tällä hetkellä n. 13,5cm ja meillä koko 22-23. Sukkaosan materiaali on pehmeää puuvillaa ja pohjan joustavuuden vuoksi uskon että ovat mukavat päällä, eikä hankaa mistään. Tuskinpa lapsi niitä jalkaansa haluaisi jos olisivat epämukavat?
Meillä tossuja pidetään ihan paljaissa jaloissa tai sukkisten ja sukkien kanssa. Varsi päällä tai alla, kummin vaan. Näppärät myös sulloa oman takin taskuun tai käsilaukkuun jos muksu tarvii tossut mukaan!
 
Onko kellään muuten kokemusta näiden pesusta? Kun monet samalla "sukkatyylillä" tehdyt tossut ovat pohjasta usein nahkaa tms. eikä niitä uskaltaisi koneeseen pistää, niin uskaltaisiko näitä?
Olen ainakin converset pessyt ihan kolmessakympissä, vaikka kumia ja tekstiiliä onkin. Puhtaaksi ovat tulleet, eikä miksikään menneet.
 
Meille nämä ovat tulleet jäädäkseen ja  myönnän että olen käynyt jo vilkuilemassa uusia kuoseja, ihania. Niin ja näitähän saa myös aikuisten koossa!
 
 
 


5 kommenttia:

  1. Mä katselinkin noita Valon tossuja eilen puistossa, ihanat! :)
    En oo ennen nähnytkään noita, vois olla hyvät päiväkoti-tossut Lunalle. Siellä kun ollaan koko päivä tossut jalassa, niin ei sais hiertää tms. Noi on varmaan lapsen helppo vetää itsekin jalkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ELLI!
      Joo ja mulle todellakin tuli yllätyksenä näiden mukavuus jaloissa.
      Ovat helppokäyttöiset ja kevyet ...Niin ja luulen että Lunalle löytyy jotkut aivan supersöpökuosisetkin vielä :)

      Poista
  2. Söpöt on! Ja mä olen aina pessyt niitä nahkasia ja nahkapohjaisia 40ssä.. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Joo kait niitä voi pestä, mutta jotenkin oon ihan hannari laittamaa koneeseen nahkaa :D

      Poista
  3. Nämä on kyllä niin söpöjä!

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!