perjantai 23. marraskuuta 2012

PoP PoP PoP

 
Mammalla karkasi eilen vähän mopo käsistä kun vihdoin Polarn o. Pyretille saapuivat uudet herkulliset kuosit. Nämä selkeä printtiset ja väriset trikookuteet ovat juuri sitä mitä olen kaivannut jo pitkään PoPille. Kuvat ovat hauskoja, leikkimielisiä ja yksinkertaisia. Väritkin miellyttävät silmääni. 
Myönnän että olin hieman malttamaton odottamaan ja kurkin jo hyvissä ajoin  ruotsin nettisivuilla tuotekuvia. Niiden perusteella olin päättänyt mitä ostaisin Valolle. Mutta kävikin hieman toisin kun olin ajatellut ja ihastuin aivan erituotteisiin kun näin ne livenä.
Esimerkiksi oranssia maatuskaa en edes kuvitellut pojalle, mutta Valon päällä se on syötävän söpö ja ehdottomasti lemppari. Ehkä isompi koko pääsee jemmakaappiin?
Ja siinä PoP-hurmiossa tarttui muutama pieni joululahjakin matkaan Valon kamuille.
 
Olen ennenkin hehkuttanut Polarn o. Pyretin laatua ja siksi olenkin niin tyytyväinen näihin ostoksiini, sillä tiedän mihin satsasin, laatuun. Ei tarvitse miettiä kutistuuko pesussa, lörähtääkö käytössä tai haalistuuko värit monen pesun jälkeen.

Sitä paitsi kuulin että moni muukin on tykästynyt uusiin kuoseihin, joten luulenpa että ei kestä kauaa kun koot loppuvat, eli hopihopi hakemaan omansa! Mustat huivit ovat ainakin jo tehneet kauppansa muutamassa liikkeessä pääkaupunkiseudulla.

Arvon lukijat, mitäs mieltä te olette, iskeekö PoP? Onko jotain tiettyä lempparia?


Maatuska-paita 16,50€, huivi 5,50€, sukat 8,90€, raitapöksyt 21,90€.


17 kommenttia:

  1. No kyllä iskee! PoPilla on ihania juttuja:) Ja tämä herra näyttää kyllä itsekin niin ylpeältä uudessa ihanassa paidassaan:)<3

    VastaaPoista
  2. Ihania on! Mä sekosin niihin uusiin raitoihin ;)

    VastaaPoista
  3. Mä haluaisin sen villatakin niistä joulumalliston kamoista! Se on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sitäkin hiplailin, mutta jätin kauppaan :) SEKIN oli mainio!

      Poista
  4. Pop on täälläkin pop! :) Viime talven ehdoton hitti pakkasilla oli ohut pehmoisen villainen kerrasto, housut varsinkin pitivät pienet jalat lämpimänä. Päiväkodin täditkin kehuivat. Tämän hetkinen hitti on Popin "pappatakki" joka odottelee ensi viikon kuvausta : ) -Reetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reetta! Puhutko siitä merinovillasetistä? :)
      Meillä nyt toista välikautta ja talvea semmoinen kokopuku, ei kutita eikä hiosta. Ihan kevyt ja lämmin! Tykkään myös! :)

      PopPop

      Poista
  5. Pääsin tänään töihin pitkästä aikaa. Mukaan ja varaukseen lähti sama maatuskaapaita, toteemipaita ja kaupunkipöksyt + jotakin pientä. Vaikka vannoin etten mitään osta!

    VastaaPoista
  6. Itteäni harmittaa, kun en tota eläinpaitaa ostanut. Täytyy varmaan vielä jossain vaiheessa sekin käydä hakemassa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. helmiäinen! Sekin on ihana, mutta piti vetää johonkin raja ja mekin tyydyttiin sitten huiviin ;)

      Poista
  7. Huivi löytyy täältäkin :) Vaatteet on ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan huippi! Menee melkein säällä kuin säällä ja edullinenkin vielä :)

      Poista
  8. Joooo, tykkään PoPista ja tykkään ostoksistasi! :)

    VastaaPoista
  9. täälläkin nuo popit on pop! Ostin vauvan puolelta kaikki raidat ;) Ja sit vielä toi oranssi/vihreä multiraita body ja housut. Sitten ostin kaikille kolmelle nuo musta pohjaiset eläin paidat joululahjaksi toi huivi tuli myöd ostettu. Nyt kaipaan vielä se monivärinen villatakki hupulla. Huh, tuli kyllä ostettu :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!