torstai 24. toukokuuta 2012

HAASTE!

Oi Mutsi Mutsi  heitti 11 kysymyksen haasteen blogissaan minulle. Bloginihan on melko uutukainen ja tämä on ihka ensimmäinen haasteeni, joten nyt mennään...

1. Paras lukemasi kirja?
Olen todella huono lukemaan, eteläänkin tai rannalle jos otan kirjan mukaan se pysyy yleensä visusti matkalaukussa. Mielummin kuuntelen musiikkia ja katselen muita ihmisia. Olen monta kertaa yrittänyt skarpata lukemista ja ostanut hyviä kirjoja, joista yhden olen jopa päässyt loppuun asti. Dharma Punx (LIKE) on siis yksi parhaimmista lukemistani kirjoista. Sen voisin lukea uudestaankin.

2. Miten kuvailisit itseäsi kolmella sanalla?
Kovaääninen/naurunen, tempperamenttinen, sosiaalinen

3. Miten monta lasta haluat?
Haaveissa olisi Valon lisäksi vielä toinen pieni ihme.

4. Millainen on unelmiesi asuinpaikka?
Ennen unelmoin asumisesta ja elämästä Ranskassa, koska rakastan Ranskaa ja heidän kulttuuria. Olen pienestä saakka lomaillut siellä ja asunut teininä sukulaisillani Grenoblessa. Mutta nyt olen oikein onnellinen Suomessa. Sitten vanhana ja ryppyisenä haluan muuttaa H:n kanssa jonnekin kauas lämpimään jossa ei ole tietoakaan talvitakeista ja pakkasista!

5. Mikä on lempivärisi?
Musta.

6. Panostatko yhtä paljon omaan ja lastesi pukeutumiseen ja sisustamiseen?
Tällä hetkellä panostan varmasti enemmän Valon pukeutumiseen kun omaani. Raskauden myötä olen lihonut enemmän kun laki sallii, niin että suurin osa vaatteistani ei mene päälle, eikä kaupoista tuntunut vielä keväällä löytyvän mitään istuvaa.. Tavoitepainoon on vielä matkaa, mutta rakastan muotia, vaatteita, asusteita ja kenkiä, joten varmasti tulen jatkossa panostamaan enemmän myös omaan pukeutumiseen. 
Satsaan mielummin laatuun, kun määrään. Myös Valolle valitsen usein luomupuuvillaa ja kulutusta kestäviä vaatteita. Koska monelle vauvan vaatteelle kertyy pesukertoja paljon, niin haluan että värit kestävät ja tuotteet pitävät muotonsa, vaikkakin käyttöikä vaatteella ei ole kovinkaan pitkä.
Mitä sisustukseen tulee, niin kovasti mieltä piristää kiva koti. Mitä aikuisemmaksi ja vanhemmaksi tulen, niin sitä valkoisemmaksi kotimme muuttuu. Panostan siis myös jonkin verran kodin laittoon.

7. Missä asiassa tunnet onnistuneesi äitinä?
Olemalla läsnä lapselleni, tuomalla turvaa ja syliä, rakastamalla ja kannustamalla. Valo on hyvin paljon läheisyyttä kaipaava ja todella rohkea poika. Ei säikähdä pienistä, eikä vierasta juuri ketään. Valloittava.
 

8. Elätkö hetkessä vai teetkö pitkän tähtäimen suunnitelmia?
Molempia. Olen ikuinen haaveilija.

9. Mikä on ollut sinulle sopiva aika olla lasten kanssa kotona?
Jatkan äitiysloman jälkeen hoitovapaalla nyt ainakin vuoden loppuun asti. Olen nauttinut lapsen kanssa kotona olemisesta, eikä kokopäivätyö tällä hetkellä vedä vertoja sille että saan nähdä joka päivä kuinka lapseni kasvaa, kehittyy ja oppii jotain uutta. Jos rahatilanne sallisi jäisin kotiin pidemmäksikin aikaa, lottovoittoa odotellen ;)

10. Jos olisit eläin, mikä olisit?
Kilpikonna?

11. Ihanin maisema?
En osaa  päättää, pidän kaupunkimaisemista yhtä paljon kun merimaisemista.
Mutta kyllä kaikki kesämaisemat ovat ihastuttavia!


Ja nyt pistänkin haasteen tiettykin eteenpäin ja se lähtee Taikinanaamalle ja Mindekalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä jotain!