keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Iholla

On tämän hetkinen ikioma lempparisarjani, mikä on pakko nähdä kerran viikossa maratonina eli kun illalla pieni ja iso mieheni ovat kuorsaamassa makkarissa, heittäydyn sohvalle röhnöttämään, laitan kuulokkeet korville (että varmasti kuulen jokaisen sanan ja lauseen keskeytyksittä) mahdollisesti haen kaapista jotain hyvää (nyt oon laihiksella) ja keskityn katsomaan viikon kaikki jaksot putkeen.

Ystäväpiirissäni kyseinen sarja on herättänyt paljon keskustelua. Toiset eivät ole "tyyliin" kuulleetkaan koko ohjelmasta, jotkut ovat katsoneet sieltä täältä pätkiä ja sitten on niitä niin kuin minä jotka ovat aivan koukussa tähän loistavaan formaattiin, eivätkä halua sarjan koskaan päättyvän.

Rakastan tositeevee ohjelmia ja tämä on yksi parhaimmista, sillä jokaisessa jaksossa tunnen jotenkin samaistuvani aina johonkin tilanteeseen tai henkilöön ja se mielestäni tekee katsomisen mielenkiintoiseksi. Välillä ärsyynnyn tai herkistyn oikein pillittämään´, ja toisinaan saatan purskahtaa nauruun jonkun henkilön puolesta (normaalia?). Lisäksi ohjelman musiikki on valittu huolella tilanteisiin sopiviksi ja saatan liikuttua jo pelkästään siitä. Enkä usko että kukaan heistä näyttelee jotain mitä ei ole, sillä tuskinpa kukaan jaksaa esittää puolta vuotta omalle käsikameralle. Tai minä en ainakaan jaksaisi. Kaikki tunteet, sanat, ärähdykset, ilon kiljahdukset ja kyyneleet tuntuvat niin aidoille ja varmasti ovatkin.

Nostan hattua näille kuudelle ihanalle ja upealle naiselle jotka ovat lähteneet rohkeasti tähän mukaan ja avanneet elämänsä meille uteliaille katsojille juuri sellaisina kuin ovat! KIITOS!

Lukijat hoi, oletteko seuranneet sarjaa?

3 kommenttia:

  1. Minun on myös pakko katsoa aina kaikki jaksot, yleensä kun saan poikani (4kk) päiväunille. Ihana, aito ja rehllinen sarja tosiaan. Ja miten ihana oli viime viikolla nähty Naisten elämää jakso -liikutuin kyyneliin!

    Kiitos kivasta blogistasi! Tänne on hauska poiketa :) Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
  2. Kuuluu myös omiin lemppareihin, joko yksitellen tai sitten muutama kerrallaan. En tosin niitä yleensä rauhassa katso vaan laitan taustamölöksi pyörimään, välillä joutuu sitten "kelaamaan" taaksepäin (vai miksikä sitä pitäisi kutsua kun nettitelkussa siirtyy kohdasta toiseen :D).

    VastaaPoista
  3. Anna, kiva kun tykkään :)
    Ja kiitos kommenteista!

    Onneli, Mua niin harmittaa jos jokin juttu jää kuulematta, niin parempi katsoa ihan yksinään ;)

    Nyt on jo ulkona ihan vihreää, joten ei oo kauaa enää niihin ihaniin helteisiin!

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!