maanantai 28. toukokuuta 2012

Maailma kylässä ja muuta meininkiä..


Näitä ihania koruja ihastelin pitkään, mutta jätin vielä mietintämyssyyn hautumaan parit korvikset.. Löydät nämä herkulliset korut "you complete me":sta! Ei muutakun hamstraamaan nettikauppaan, syötävän söpöjä!




Siinä se viikonloppu taas vierähti, joka paikkaan ei kerkiä juoksemaan kun Helsingissä on monta tapahtumaa päällekäin, mutta kävimme lauantaina pyörähtämässä Maailma kylässä- festareilla jossa tunnelma oli herkullisen tuoksuinen ja kuuma. Jengiä oli ihan mielettömästi kerääntynyt paikalle, lukemani mukaan ennätysmäärä 105 000 tyyppiä. Huh!
Nyt on kyllä turisteilla tekemistä ja nähtävää, kun on joka paikka täynnä kaikkea häpeningiä!
Sunnuntaina aamupäivästä vaan kirppisteltiin ja käytiin serkun 11-vuotis synttäripäivillä. Eli ihan vaan chillailtiin ja nautittiin auringosta.

Torstaina matkaamme Valon ja mumman kanssa kolmisin Turkin lämpöön viikoksi ja ajattelin aloittaa pakkailut tällä kertaa hyvissä ajoin, eikä edellisenä iltana niin kun yleensä. Vauvan kanssa tuntuu että on niin paljon muistettavaa mitä kaikkea pitää olla mukana, joten nähtäväksi jää että muistanko ottaa itselleni mitään mukaan.

Onko muilla kesäreissuja vauvan kanssa tiedossa?

3 kommenttia:

  1. Kivat kynnet, miten teet kolmiot? Tarroillako?
    Meillä oli tylsä sunnuntai, kun ei ollut mitään suunnitelmia. Olis pitänyt lähteä sittenkin Kaisaniemeen nauttimaan säästä ja ihmisvilinästä.
    Meillä on tiedossa kesällä ainakin mökkeilyä järven rannalla ja sukuloimista. Hauskaa matkaa! Varmasti ihanaa päästä ulkomaille :)

    VastaaPoista
  2. Olen unohtanut mainita, että annoin sinulle blogi-tunnustuksia omassani :)

    VastaaPoista
  3. Denimdrops, kiitos ja sorppa myöhäinen vastaus:)
    Joo, teipillä teen kolmiot, voin tehdä postauksen niistä erikseen! Tosi iisiä ja mageet!
    ..ja mökkeily järven rannalla kuulostaa niin ihanan kesäiseltä!

    Piia, kiitos!

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!