perjantai 4. toukokuuta 2012

Lancôme





Pääsin eilen rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäni joululahjaksi saamallani lahjakortilla Stockmannin 7krs. Lancômen kauneushoitolaan, tämä on kolmas vuosi kun pikku-siskoni muisti minua ihanalla lahjalla. 
Varaan ajan aina keväälle, koska talven jälkeen ihoni tuntuu tarvitsevan aina kunnon "shokkihoidon" ammattitaitoisen kosmetologin käsittelyssä. Nuorempana en välittänyt hoitaa ihoani sen kummemmin, pesin vedellä ja saippualla, mutta nyt 3-kymppisenä olen alkanut vähän enemmän panostaa ihonhoitotuotteisiin. Omistan mielummin hyviä, iholleni sopivia tuotteita sen muutaman mitä tarvitsee (meikkejä ei lasketa), kun ylipaljon purkkeja ja purnukoita joista puoliakaan en muista edes käyttää.

Eilen kasvoilleni tehtiin Extreme purity treatment eli syväpuhdistavakasvohoito. Tarkemmin "Ihotyypin tarpeisiin mukautuva, puhdistava, ihon tasapainoa kunnioittava kasvohoito. Sisältää mekaanisen puhdistuksen. "Uudesta ihosta" tulee puhdistettu, raikas ja heleä. Täydellinen iho". Ja todella hoidon jälkeen iho tuntui pehmeältä ja raikkaalta. Sekä lopuksi laitettava mutanaamio ja tehotipat virkistytti ja häivytti punoittavia kohtia. Peilistä katsoessani en olisi uskonut että naamaani  on "ronkittu" 45min verran.

Lancômen beauty institute on ylellinen, siisti ja rauhallinen paikka. Hoitohuoneet ovat valkoisten verhojen suojaamat, valaistus on sinisenhimmeä ja rauhallinen musiikki saa sekä mielen että ajatukset rauhoittumaan. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta kertoo tuoteistaan ja osaa suositella juuri sinun ihollesi sopivat ihonhoitotuotteet, mutta ostopakkoa ei ole, eikä olo tunnu vaivaantuneelta vaikka lähtisi kotiin tyhjinkäsin.

Suosittelen!








3 kommenttia:

  1. Itsekin olin tänään kasvohoidossa, ultraäänellä puhdistettiin nassu. Kyllä jäi niin ihanan raikas ja rentoutunut olo! Olin ostanut lahjakortin citydealista vuosi sitten ja nyt viime hetkellä sain käytettyä, hyvää kannatti odottaa ;D

    VastaaPoista
  2. Oi, säkin :)
    Kyl siinä hetkessä osaa rentoutua ja ihana tunne kun naama on puhdas!
    Seuraavaksi jalkahoito.. Kääk missä kunnossa nekin talvenjäljiltä :/

    VastaaPoista
  3. Minäkin kävin vastikään kasvohoidossa ja se on kyllä niin parasta!

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!