torstai 17. toukokuuta 2012

TIGER tuo ihana tilpehöörikauppa!




Rakastan kaikkia pieniä ja söpöjä tavaroita ja miten ollakaan, TIGER on tilpehööritaivas mun kaltaisille hamstraajille. Sovin itseni kanssa että en osta mitään (kun ihan vaan pari juttua), ja mites siinä taas kävi kun kaikki maksaa liikkeessä sen muutaman euron... No, lähdin muutaman tavaran kanssa ja palasin ystävättäreni kanssa seuraavana päivänä ja ostin lisää sen muutaman jutun mitkä jäi vielä houkuttelemaan. Ihan kamalaa, siis ihanaa!
Tigeristä löytyy kaikkea "maan ja taivaan" väliltä. Askartelutarvikkeita, sisustuskoreja, kippoja, kuppeja, naulakoita, namia, pehmoleluja, kynttilöitä, fleecehuopia, pelejä, toimistotarvikkeita, säilytyspurnukoita, hauskoja lahjaideoita ja vaikka mitä kivaa. Ja mahtavaa on todellakin se että mikään ei maksa juuri mitään!
Tunnettuna musta-valko-tyyppinä hairahduin ja ostin värikkäitä lintu -ja tavispyykkipoikia (ihania!), maatuska palapelejä Valolle, synttäriviirejä, keraamisen viiksi -pullon käsidesille, kortteja ja jotain pientäsälää. Hih!
 
TIGER -liikkeitä löytyy tällä hetkellä Kampista, Itiksestä ja Hyvinkään kauppakeskus Willasta, aikomuksena on avata jopa 60-70 Tiger -myymälää Suomeen!

Värikästä Helatorstaita ihanille lukijoilleni!








2 kommenttia:

  1. Näyttää muuten just sellaselta paikalta, ettää mun ei kannata mennä edes sinne :D Ihania noi viiksi ja muffinssi jutut :)

    VastaaPoista
  2. Tiia, joo toi on "pahapahapaha" kauppa :D

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!