lauantai 12. toukokuuta 2012

Suhattiin sinne tänne siivouspäivänä...




Ensin tarkoituksena tosiaan oli lähteä Kallioon tsekkaamaan kirpparitarjontaa, mutta houkutus nukkua pitkään voitti ja kärryiltiinkin tähän kotikulmille ensin. Sää näytti todella epävakaalta ja tuuli oli ihan kaamea, mutta kirppistyyppejä oli kivasti kerääntynyt omakotialueen pihoille ja teille. Pitkälle haistoin jo lettujen tuoksun ja tarjontaa leipomuksista oli joka pihassa, mutta näin laiharilla pysyin tiukkana enkä ostanut kun miehelleni cake popsin. Hyvä minä!
Koin myös iloisen yllätyksen kun suosikki tv-ohjelmani tyylivarkaat -juontaja ja loistavan Kemikaali cocktail -blogin kirjoittaja Noora Shingler oli myös pihallaan myymässä tavaroitaan. Noora oli ihan yhtä valloittava kuin ajattelinkin ja matkaan Nooran pöydästä ostin Valolle mustat popot syksyksi. Nähdään Noora huudeilla!

No kun alkuun päästiin ja Malmi oli koluttu, oli pakko lähteä bussilla vielä keskustaan kurkkaamaan josko vielä mitään olisi missään enää jäljellä. Päädyimme siis Kruunukirpun ja Espresso Edgen lounaan kautta Punavuoreen... Ja lopulta kasseista löytyi mm. vanhoja mustia made in Finland -henkareita 6kpl, värikkäitä teippejä, äitienpäivälahja, maatuska munakello, musta liivi, sukkahousut ja ne Valon popot. Ihan kiva saalis!

Jengillä oli todella hyvä fiilis joka paikassa ja hinnat kohdillaan, selkeästi haluttiin päästä turhasta tavarasta eroon. Ehkä jos sää olisi vähän enemmän suosinut, niin varmasti porukkaa olisi ollut liikkeellä vieläkin enemmän. Harmittavasti jäi kyllä moni paikka kiertämättä, vaikka koko päivä haahuiltiinkin ulkona. Toivottavasti ensi vuonna järkätään uusi siivouspäivä, enkä malta odottaa tämän kesän suuren suosion saavuttanutta Kallion kirppistä!

2 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä jotain!