sunnuntai 6. toukokuuta 2012

i LoVe TamPere

Lauantaireissu vanhoille huudeille teki taas temput ja ikävä iski!

Tampere on vaan IHANA! Keskusta on kesällä kaunis kun mikä ja sopivan kompakti, kaikki on lähellä ja pyörällä pääsee suhauttaan helposti joka paikkaan. On Kehräsaarta, Suvilaivaa, Särkänniemeä, Pispalanharjua, Pikkukakkos- ja Koskipuistoa, kivoja putiikkeja, parhaimmat baarit ja edullisemmat asunnot (kun Helsingissä)! Toisinsanoen lemppari duunipaikka ja lähisukulaiset vaan puuttuvat sieltä.

Muutimme Tampereelle opiskeluaikoina, saimme ystäviä, työpaikat ja jäimme neljäksi vuodeksi asumaan ja hengailemaan. Kumpikaan ei tuntenut alunperin ketään koko kaupungista, mutta kumma juttu että nyt siellä asuu puolet meidän rakkaista ystävistä ja sinne on aina ihana palata. Tällä kertaa teimme päiväretken Valon vauvakamun Nooan ja ihanien ystäviemme luokse keskustaan. Ennen kyläilyä juoksin pikaiseen Radiokirppikselle ja Kuopukseen.
Päästyämme perille saimme kuulumisten vaihdettua istua suoraan valmiiseen pöytään, ruoka oli maittavaa, jälkkäri taivaallista, ihastelin upeasti sisustettua asuntoa ja nautimme loppupäivän ja illan hauskasta seurasta. Sanonta hyvässä seurassa aika lentää pitää niin paikkansa ja äkkiä pitää ottaa uusiksi!

Kiitos Ihanat A-M,  S  ja Nooa!


Radio kirppis on Tampereen suosituin itsepalvelukirppis, hinnat ovat melko katossa mutta siellä voi tehdä huippulöytöjä. Me ostimme sieltä Brion koiran, punaisen retro kuivaustelineen aterimille sekä isälle ja pojalle hauskat t-paidat.
Kuopus -liike on uusi eikä minun Tampere-aikanani yhtä ihanaa lastenvaate/asuste -kauppaa ollut, joten se oli pakko käydä tsekkaamassa.Tykästyin kovasti heidän valikoimaan, ihanaan liikketilaan ja palveluun. Mukaan tarttui Valolle Villervallan pipo ja pari postikorttia. Paljon muutakin kivaa sieltä olisi voinut ostaa jos olisi ollut meidän kokoa.
Hyviä ostoksia siis ja seuraavalla Tampere-keikalla taas ehdottomat pysähdyspaikat!

2 kommenttia:

  1. Hei mäkin olen pitkään haaveillut tollaisesta astiahommasta! Nappaa mullekkin mukaan jos jossain vielä törmäät :D

    VastaaPoista
  2. Joo, nappaan! Onko värillä väliä? :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!