torstai 10. toukokuuta 2012

PoP






Itikseen aukesi tänään uusi upea Polarn O. Pyret -myymälä, ja pakkohan siellä oli heti käydä tutkimassa ja hutkimassa avajaistarjoukset ja uudet tuotteet. Myymälä sijaitsee uudella puolella toisessa kerroksessa, melkein Stockmannin kahvilaa vastapäätä... Ja olihan siellä kivoja kesäuutuuksia, värikkäitä printtejä ja tietenkin tunnettua raitaa! Itse avajaistarjouksien perään en niinkään ollut, vaan fiilistelin enemmänkin myymälän muita juttuja ja mukaan tarttui söpö pallobody, jarrusukat ja ilmapallo.

Tykkään Polarn o. Pyretin myymäläkonseptista,  liikkeet ovat suunniteltu niin että kaikki viihtyvät siellä, rattailla mahtuu liikkumaan ja tenaville on junarata jolla voi leikkiä mammojen shoppailessa. Vaatteita ja asusteita on kattava valikoima ja hyviä kamppiksia tupsahtelee tasaisin väliajoin.
Valo ja minä olemmekin kantiksia ja Valo käyttää PoP:n vaatteita aika paljon, koska heiltä löytyy helposti perusvärejä- ja tuotteita, raitaa, palloja ja kivoja värikkäitä kuoseja jotka vaihtuvat sesongeittain sekä on helposti yhdisteltävissä keskenään tai muiden vaatteiden kanssa. Värit pysyvät hyvin vaikka pesukertoja kertyykin sekä vaatteet ovat kestäviä ja pitävät muotonsa pitkään. Jälleenmyyntiarvokin on kohdillaan.

Shoppailun jälkeen kävimme mm. Tigerissä, tuossa hauskassa tilpehöörikaupassa (siitä lisää myöhemmin), sekä kahvilla. Sopivasti sedekin loppui kun lähdimme bussilla takaisin idästä pohjoiseen, huomenna sitten muskaria ja viikonloppu.. ja eka äitienpäivä!

Onko muita PoPittajia liikenteessä?



5 kommenttia:

  1. Oho! En tiennytkään tästä. Jes. Itiksessä tulee pyörittyä niin paljon, kiva saada sinne uusia liikkeitä.

    VastaaPoista
  2. Löysin tänään blogiisi ja ihastuin sinuun/tyylisi/ihanaan poikaasi. Jään mielenkiinnolla lukemaan blogiasi! Ihanaa kesän odotusta teille. Ps. Iholla sarja on huippuhyvä.

    VastaaPoista
  3. Jee!

    Pipsa: Itis on kyllä kohentanut ilmettään ja nyt siellä varppina tulee käytyä useammin ;)
    Pauline: Tervetuloa kurkistelemaan ja kiitos kommentista :) Ihanaa kesää myös sinulle!!!

    Ja TERVETULOA kaikki uudet lukijat messiin! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitti muru! Nyt on isomman luokan hiuskriisi, leikatakko vai kasvattaakko! HUH!

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!